2009. január 17., szombat

Természetjárók, kedves erdőlátogatók figyelem!

Részbeni időbeli, és térbeli korlátozások az Ipoly Erdő Zrt. erdőterületein a társas vadászatok miatt. Továbbá a Börzsöny egész területén hullott ónos eső balesetveszélyt jelent a túrázók számára! Szeretnénk hogyha ezeket kirándulása tervezésénél figyelembe venné!

A 2009. január 17-én szombaton 12 órától 16 óráig Szendehely és Verőce között illetve a Nagy Kő-hegy – Kis Kő-hegy – Nagy-rét útvonalakon a kék illetve kék kereszt turista jelzéseken a Diósjenői Erdészet területén társas vadászatot fogunk tartani, amely a turistaforgalom átmeneti korlátozásával jár, elsősorban biztonsági okokból. Szeretnénk továbbá felhívni figyelmüket, hogy az ónos eső miatt jegesedés alakult ki a Börzsöny egész területén, amire néhány cm-es hó hullott. Ez a túrázás során balesetveszélyes lehet!

Ezért kérjük a kedves természet szerető, erdőjárók megértését türelmét ez időszakban az érintett területen. Kérjük továbbá, hogy üzenetünket a különböző turisták által látogatott fórumokon, honlapokon megjelenteni szíveskedjenek.

Lengyel László
Ipolyerdő Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése