2010. március 24., szerda

Megint egy kütyü, amire lehet gyüjteni

A Samsung GT-I9000 Galaxy S-be mindenből a legjobb jutott.

A nagyobbik koreai mobilgyártó tegnap Las Vegasban bejelentette a Galaxy-család legújabb tagját, amely nem csak a saját készülékeik közt viszi a pálmát, hanem több részletében szinte bármilyen mobilra képes rálicitálni.

samsung-galaxy-s-01.jpgA Galaxy S kapacitív érintőképernyője AMOLED-paneles, 4 col átmérő és 480×800 pixel felbontású. A kamera 5 megapixeles, természetesen autofókuszos, és LED-es vaku segít a minél jobb képek elkészítésében. Videót 720p-s felbontásban képes rögzíteni, hála az 1 GHz-es Snapdragon processzornak, és az 512 MB memóriának. A másodlagos, videotelefonálásra alkalmas kamera VGA-felbontású.

Alapvetően négysávos GSM-hálózaton működik, de támogatja a 3G/HSDPA/HSUPA-t is: lefelé legfeljebb 7,2, míg felfelé maximum 5,76 megabittel képes tölteni. Ez az első mobil a világon, amely támogatja a Bluetooth 3.0 szabványt, amely az előző 2.1-eshez képest főképp az energiatakarékossági funkciók hatékonyságában javult. Ezen felül természetesen van Wi-Fi 802.11b/g/n vezérlő is, ráadásul a DLNA-kompatibilitásnak hála képes más eszközökkel is együttműködni.

samsung-galaxy-s-02.jpg

Modelltől függően 8 vagy 16 gigabájtnyi háttértár használható fel szabadon, amely egységesen akár 32 GB-os microSD-vel is bővíthető. A telefonon Google Android 2.1 operációs rendszer fut, amely jelen esetben képes lejátszani a DivX-formátumú videókat is.

Egyéb extrák: gyorsulás- és távolságmérő, digitális iránytű, 3,5 mm-es Jack-kimenet, A-GPS. A SamsungGT-I9000 Galaxy S hamarosan kapható lesz Európában, Észak- és Dél-Amerikában, Ausztráliában és Ázsiában is - az áráról sajnos még nem esett szó.

Forrás: NonstopMobil
Reblog this post [with Zemanta]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése